εκδρομή στα λουτρά Πόζαρ-Αριδαία.
18
Ιανουαρίου 2016, 02:00
16-17 Ιανουαρίου 2016. Μια εκδρομή δώρο σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των γιορτών παλιάς πόλης 2015.
Παναγία Σουμελά, εκδρομή στο Βέρμιο
07
Ιουνίου 2015, 02:00
Προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά, την δική μας Παναγία, πραγματοποίησαν σήμερα μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας. Στην συνέχεια "αναστώσαμε " τους δρόμους της Βέροιας και το ρίξαμε στον χορό σε πλατεία της. Να μας έχει όλους υπο την προστασία Της.
Στην Σόφια το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας.
04
Ιανουαρίου 2011, 10:15
Στο International Christmas folklore festival 2010, που διοργανώθηκε στην Σόφια Βουλγαρίας από 26-29 Δεκεμβρίου 2010, συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας.Με τον νεανικό τους ενθουσιασμό και την βαθιά ριζωμένη στις καρδιές τους πίστη στις παραδόσεις της γενιάς τους, τα κορίτσια και αγόρια ενθουσίασαν με την παρουσίαση αντιπροσωπευτικών χορών του Πόντου αποσπώντας ιδιαίτερα κολακευτικές κριτικές.Στο ταξίδι αυτό, οι δαπάνες του οποίου καλύφθηκαν από τους συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία, πέραν των συλλόγων από την Βουλγαρία, να συναντήσουν συλλόγους από την Πορτογαλλία, την Ιταλία, το
Το χορευτικό του συλλόγου στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Ουγγαρία
02
Δεκεμβρίου 2010, 08:15
Ιδιαίτερα πετυχημένη ήταν η συμμετοχή  του χορευτικού τμήματος του συλλόγου μας στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών που διοργανώθηκε από τις 6- 8 Αυγούστου 2010 στην πόλη Mezokovesd της Ουγγαρίας.
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη συναντήθηκαν οι νέοι του Συλλόγου μας
15
Μαρτίου 2010, 18:35
Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολαμαίο είχαν την τιμή και χαρά να συναντήσουν οι νέοι του Συλλόγου μας κατά την πρόσφατη επίσκεψη τους στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια μιας πετυχημένης εκδρομής που πραγματοποίησαν. Στην συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Πατριαρχείου, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία,  ο Οικουμενικός Πατριάρχης έδωσε την ευλογία Του και απηύθυνε πατρικές ευχές προς όλους τους ταξιδιώτες εζήτησε δε να μεταφέρουν τους θερμούς χαιρετισμούς Του στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Παντελεήμονα. Ο εκπρόσωπος του Δ.Σ.