Παρουσίαση βιβλίου "Η κεμεντζέ του Νίκου", του Ομέρ Ασάν.
07
Νοεμβρίου 2016, 00:00
"Μακάρι οι μουσικές και οι ποντιακοί χοροί που μας ενώνουν, εύχομαι να ενώνουν και όλους τους λαούς. Το ζητούμενο είναι ο χορός, η παράδοση, η φιλία, η αλληλογνωριμία των πολιτισμών και των εθίμων να γίνουν μια γέφυρα φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας» είχε πει παλαιότερα ο Ομέρ Ασάν τον οποίο είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στον σύλλογο μας την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 κατά την παρουσίαση του βιβλίου του "η κεμεντζέ του Νίκου". Στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου μας την εκδήλωση "άνοιξε" η χορωδία με παραδοσιακά τραγούδια του Πόντου. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ρωμα
Παρουσίαση του βιβλίου «Μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου»
06
Μαΐου 2011, 05:20
Σε σχεδόν γεμάτη αίθουσα έγινε, στον Σύλλογο μας, η παρουσίαση του βιβλίου "Μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου" του Κυριάκου Σαχανίδη. Για το βιβλίο μίλησαν ο εκπαιδευτικός κ. Πετρόπουλος Αντώνιος και ο συγγραφέας. Ιδιαίτερα απολαυστικοί οι σατιρικοί διάλογοι, στην ποντιακή διάλεκτο, για θέματα επικαιρότητας, όπως η κ. Μέρκελ, πόθεν έσχες κ.α.
Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου «Μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου»
30
Μαρτίου 2011, 03:02
Την Δευτέρα 4 Μαΐου 2011 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου Ποντίων, Παρ. Θερμοπυλών 8, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου». Για το βιβλίο θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός Αντώνιος Πετρόπουλος. Κατα την παρουσίαση θα υπάρχουν διάλογοι την ποντιακή διάλεκτο.