Ετήσιος χορός, 2015
07
Φεβρουαρίου 2015, 02:00

 

Γλέντησαν με την ψυχή τους τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας στον ετήσιο χορό του που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2015 στο μουσικό θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ».
Εκπληκτική συμμετοχή και αστείρευτο κέφι σε μια «γιορτή» του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος , ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ κ. Ταρενίδης Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Σ.Πο,Σ Ανατ-Μακεδονία και Θράκης κα. Μαυρίδου Χρύσα, Πρόεδροι και μέλη ποντιακών και μη σωματείων από Θάσο, Κομοτηνή, Κεχρόκαμπο, Χρυσούπολή, Σίψα Έβρου, Σάπες Κομοτηνής, του Συλλόγου Ποντίων Χορευτών «Οι Τραντέλλενες,., ΦΕΞ.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι καταξιωμένοι Πόντιοι καλλιτέχνες Γιώργος και Λάζος Ιωαννίδης,
Γιώργος Σιαμλίδης και τα δικά μας παιδιά Τάσος Πετρόπουλος, Νίκος Μαραγκοζίδης, Θανάσης Ελευθεριάδης , Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γεράκης Τσαρμαντίδης και ο Μίλτος Χατζόπουλος..
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
- Όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης
- τους χορευτές, μικρούς και μεγάλους, των τμημάτων εκμάθησης χορών και τους χοροδιδασκάλους, Αποστολίδη Μίλτο, Γαβριηλίδη Νεκτάριο, Τριανταφυλλίδου Μαρία και Αδαμίδου Αναστασία για την εξαιρετική παρουσίαση παραδοσιακών χορών.
- Τον εμπορικό κόσμο της Ξάνθης για την απλόχερη συνδρομή τους στην λαχειοφόρο αγορά.
Το Δ.Σ. αισθάνεται χρέος να ευχαριστήσει τα Μ.Μ.Ε της πόλης μας για την προβολή της εκδήλωσης.

Ετήσιος χορός, 2015Ετήσιος χορός, 2015Ετήσιος χορός, 2015Ετήσιος χορός, 2015Ετήσιος χορός, 2015Ετήσιος χορός, 2015Ετήσιος χορός, 2015