2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.
17
Ιουλίου 2016, 02:00

Σε μια όμορφη εκδήλωση "ποντιακής γαστρονομίας", γεμάτη από μυρωδιές και γεύσεις Πόντου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου Ροδόπης «Η Κερασούντα & το Γαρς» βρεθήκαμε την Κυριακή 17/7/2016 με κυρίες από τον Σύλλογο μας. συμμετέχοντας με τα παραδοσιακό "Τερλί Πισία" και ."πουγαλαμά".
Όλοι οι σεφ, αλλά και ο κόσμος, που πέρασαν από τον "παγκο" μας εκφράσθηκαν με τα καλλίτερα λόγια για την τέχνη, την ποιότητα και την γεύση και των δύο φαγητών που ετοίμασε η κ. Ζουμπουλίδου Διαλεχτή και βοήθησαν οι Νεοφυτίδου Ελένη, Κολοβού Πηνελόπη και Πολυχρονίδου Σοφία.
Δεν κερδίσαμε βραβείο αλλά σημασία έχει η συμμετοχή και η συμβολή των γυναικών του Συλλόγου στην διατήρηση της "γευστικής" μας κληρονομιάς.
¨

2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.2ο έτος ποντιακής γαστρονομίας.