Κάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο Ποντίων
26
Δεκεμβρίου 2012, 23:01

Τα παραδοσιακά κάλαντα του αλησμόνητου Πόντου είπαν τα μέλη της χορωδίας στους άρχοντες της Ξάνθης στην καθιερωμένη επίσκεψη τους την παραμονή των Χριστουγέννων, του 2012.

Τα μέλη της χορωδίας αλλά και νέοι και νέες με παραδοσιακές φορεσιές επισκέφθηκαν με την σειρά τον Διοικητή της 25ης ΤΘ Ταξιαρχίας, τον Στρατηγό Διοικητή Δ΄Σ.Σ., τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα., τον Αντιδήμαρχο κ. Ταρενίδη Παναγιώτη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραλίδη Φώτη.

Οι άρχοντες του τόπου εξέφρασαν την χαρά τους για την επίσκεψη και αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την δραστηριότητα που παρουσιάζει ο σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης.

Με ιδιαίτερη έμφαση αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της διατήρησης των παραδόσεων μας στις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας και στο σημαντικό έργο που καλούνται να παίξουν, στον τομέα αυτό, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Μαζί με τις ευχές τους για τις γιορτές και το νέο έτος εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι όλοι μαζί, μέσα σε περιβάλλον ειρήνης και αλληλεγγύης, θα καταφέρουμε να υπερβούμε τις όποιες δυσκολίες.

Ο Πρόεδρος τους ευχαρίστησε εκ μέρους του Συλλόγου και τους προσέφερε συμβολικό δώρο.

Και του χρόνου.

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης

Κάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο ΠοντίωνΚάλαντα στις τοπικές αρχές της Ξάνθης από τον Σύλλογο Ποντίων