Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη συναντήθηκαν οι νέοι του Συλλόγου μας
15
Μαρτίου 2010, 18:35

Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολαμαίο είχαν την τιμή και χαρά να συναντήσουν οι νέοι του Συλλόγου μας κατά την πρόσφατη επίσκεψη τους στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια μιας πετυχημένης εκδρομής που πραγματοποίησαν.

Στην συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Πατριαρχείου, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία,  ο Οικουμενικός Πατριάρχης έδωσε την ευλογία Του και απηύθυνε πατρικές ευχές προς όλους τους ταξιδιώτες εζήτησε δε να μεταφέρουν τους θερμούς χαιρετισμούς Του στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Παντελεήμονα.

Ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του συλλόγου μας κ. Χαϊτίδης Δημήτριος αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες για την συνάντηση, δήλωσε τον σεβασμό και την αλληλεγγύη προς το πρόσωπο Του όλων μας και δώρισε στο Πατριάρχη το λεύκωμα του συλλόγου μας, αντίγραφο dvd από την πρόσφατη εκδήλωση μας, στα πλαίσια των ΘΛΕ «οδοιπορικό στον Πόντο» και βιβλία από την Ιστορία των Ποντίων.

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη  συναντήθηκαν οι νέοι του Συλλόγου μαςΜε τον Οικουμενικό Πατριάρχη  συναντήθηκαν οι νέοι του Συλλόγου μαςΜε τον Οικουμενικό Πατριάρχη  συναντήθηκαν οι νέοι του Συλλόγου μας