Παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδία
24
Δεκεμβρίου 2015, 02:00

Τα παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν μέλη της χορωδίας και της νεολαίας του Συλλόγου στους άρχοντες του τόπου μας, την παραμονή των Χριστουγέννων.
Επισκεφθήκαμε την 25 ΤΘΤ, το Δ' Σώμα Στρατού, τον Σεβασμιότατο, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο Ξάνθης και την 'Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών.
Παντού χαμόγελα, ευχές και κεράσματα.
Δεν ξεχάσαμε όμως να επισκεφθούμε και το Γηροκομείο Ξάνθης. Με συγκίνηση μας υποδέχθηκαν οι γέροντες και γερόντισσες. Είπαμε τα κάλαντα και είδαμε χείλη να τα σιγοτραγουδούν μαζί μας.
Ακολούθησε μια βόλτα σε κεντρικό δρόμο της πόλης μας και καταλήξαμε στην κεντρική πλατεία όπου και τα "είπαμε" στους συμπολίτες μας που ανταπέδωσαν με θερμό χειροκρότημα..
Και του χρόνου.

Παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδίαΠαραδοσιακά ποντιακά κάλαντα από την χορωδία