Στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, Θεσσαλονίκη
09
Νοεμβρίου 2015, 02:00

Αγωνιστικό μήνυμα έστειλε σήμερα από την Θεσσαλονίκη ο Ποντιακός Ελληνισμός.
Κόσμος πολύ, αγωνιστικός, με εκπροσώπους σωματείων από όλη την Ελλάδα με τα λάβαρα τους βρέθηκαν σήμερα εκεί στην προσφυγομάνα πρωτεύουσα του Ποντιακού Ελληνισμού, για διατρανώσουν την αντίθεσή τους απέναντι στην ανιστόρητη, απαράδεκτη και προκλητική άρνηση της Γενοκτονίας των 353.000 προγόνων μας διά στόματος του Υπουργού Παιδείας.
Στους αρνητές της γενοκτονίας, σ αυτούς που προσπαθούν να υποβαθμίσουν το ζήτημα της Γενοκτονίας των προγόνων μας, οι Πόντιοι σήμερα έδωσαν μία υπόσχεση. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.
Ήταν μια δυναμική κινητοποίηση ενάντια στην χυδαία υποβάθμιση της Γενοκτονίας των προγόνων μας και την άρνηση των γενοκτονιών. Ήταν το ηθικό χρέος μας απέναντι στους 353.000 Γενοκτονημένους προγόνους μας και σε κάθε έννοια πανανθρώπινων αξιών.
Ακολούθησε ειρηνική πορεία προς το Υπ. Μακεδονίας - Θράκης όπου επιδόθηκε το ψήφισμα που προηγουμένως είχε αγκριθεί από όλους.
Η πορεία έκλεισε με τον κόσμο να τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο.

Στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, ΘεσσαλονίκηΣτο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, ΘεσσαλονίκηΣτο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, ΘεσσαλονίκηΣτο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, ΘεσσαλονίκηΣτο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, ΘεσσαλονίκηΣτο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, ΘεσσαλονίκηΣτο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, ΘεσσαλονίκηΣτο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, ΘεσσαλονίκηΣτο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, ΘεσσαλονίκηΣτο συλλαλητήριο της ΠΟΕ, Θεσσαλονίκη